Ahad, 24 April 2011

Persiapan Terakhir bagi Promosi Jualan Kraf di Plaza Angsana, JB

Johor Bahru- Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor (PKKMCJ) telah mengadakan persiapan terakhir sempena Promosi Jualan Kraf di Plaza Angsana, Johor Bahru pada 21 April 2011 mulai pukul 2.30 petang dengan pendaftaran usahawan dan cabutan no 'booth' untuk tapak jualan mereka di sana. Promosi yang melibatkan seramai 12 usahawan kraf dari Johor, Selangor, Kelantan, Sabah dan Perak telah bermula pada 22 April sehingga 2 Mei 2011.

Program promosi ini merupakan inisiatif pihak Kraftangan Malaysia Cawangan Johor untuk mempromosikan jualan kraf di kompleks beli-belah di sekitar Johor Bahru. Program-program sebegini sebagai usaha pihak Kraftangan Malaysia Cawangan Johor untuk membantu usahawan kraf tempatan bagi menjana ekonomi mereka terutamanya sasaran pembelinya merupakan pengunjung dari sekitar Johor Bahru dan Singapura.


Pihak pengurusan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada semua anggota terlibat bagi menjayakan persiapan terakhir sempena Promosi Jualan Kraf di Plaza Angsana, Johor Bahru. Sekian.