Isnin, 3 Januari 2011

Perlawanan Persahabatan Paintball

Larkin- Kelab Sukan dan Kebajikan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor (KSKKMCJ) telah mengadakan perlawanan persahabatan paintball antara anggota kerja bersama usahawan inkubator kraf pada 30 Disember 2010. Perlawanan ini diadakan bagi meraikan 3 orang anggota kerja yang bersara dan berpindah mulai 3 Januari 2011. Semoga dengan adanya perlawanan ini, ia dapat memupuk semangat kesukanan berpasukan serta mengeratkan lagi hubungan sesama anggota kerja dan usahawan kraf sebagai pemangkin industri kraf di Johor.


Antara gambar-gambar menarik:

Pasukan HijauPasukan JinggaSemasa Perlawanan
Sambutan Hari Kelahiran Anggota Kerja (Disember - Januari)


Larkin- Kelab Sukan dan Kebajikan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor (KSKKMCJ) telah mengadakan sambutan hari lahir bulan Disember dan Januari bagi anggota kerja pada 30 Disember 2010 iaitu selepas perlawanan persahabatan paintball antara anggota kerja bersama usahawan kraf.

Antara anggota kerja diraikan ialah:
  1. Mohd Aizat Shaharuddin - 15 Disember
  2. Fazar Ivan Hidayat Zahari - 30 Disember
  3. Asfaziha Ab Karim - 9 Januari


Pihak pengurusan ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir, Semoga Allah panjangkan usia mereka, dimurahkan rezeki dan dipelihara akhlak dan akidah mereka sebagai insan yang berkualiti. Amin..

Selamat Datang

Larkin- Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor ingin mengucapkan Selamat Datang kepada 2 anggota kerja baru yang mula bertugas pada 3 Januari 2011.

Antaranya ialah:
  1. Encik Nor Azmi B. Ismail - Pengarah
  2. Cik Norhaslizaraf Bt. Ab Rauf - Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)

Semoga dengan pertukaran anggota kerja baru ini akan memperkuatkan lagi pengurusan dan pembangunan kraf di Negeri Johor.